Zobrazení


Kvalifikační úroveň





Sektorová rada pro potravinářství a krmivářství 
?Kvalifikační úroveň NSP 7 
Specialista prodeje a poradenství v potravinářství a krmivářství
Specialista poradenství a prodeje krmných směsí
Specialista poradenství a prodeje potravinářských surovin
?Kvalifikační úroveň NSP 6 
Samostatný technik v krmivářství
Samostatný technik pro kontrolu jakosti a hygieny v krmivářství
Samostatný technik pro řízení jakosti a hygieny v krmivářství
Samostatný technik pro řízení výroby v krmivářství
Samostatný technolog v krmivářství
Samostatný technik v potravinářství
Samostatný technik pro kontrolu jakosti a hygieny v potravinářství
Samostatný technik pro řízení jakosti a hygieny v potravinářství
Samostatný technik pro řízení výroby v potravinářství
Samostatný technolog v potravinářství
?Kvalifikační úroveň NSP 4 
Operátor strojů a zařízení pro výrobu krmných směsí a premixů
Operátor linky pro výrobu krmných směsí
Operátor linky pro výrobu premixů
Technik v potravinářství a krmivářství
Mistr v potravinářství a krmivářství
Operátor pasterační stanice
Operátor přípravy zákysů
Operátor soloven sýrů
Operátor věžové sušárny mléka a odparky
Operátor výroby tavených sýrů
Technik pro kontrolu jakosti a hygieny v potravinářství a krmivářství
Technik pro řízení jakosti a hygieny v potravinářství a krmivářství
Technolog v potravinářství a krmivářství
?Kvalifikační úroveň NSP 3 
Cukrář
Pracovník řemeslné výroby perníků
Pracovník řemeslného zpracování čokolády
Pracovník výroby a zpracování modelovací a marcipánové hmoty
Pracovník výroby jemného pečiva
Pracovník výroby nečokoládových cukrovinek
Pracovník výroby restauračních moučníků
Pracovník výroby zákusků a dortů
Pracovník výroby zmrzlin
Cukrovinkář
Pracovník výroby karamelových a kandytových výrobků
Pracovník výroby nečokoládových cukrovinek
Konzervář
Obsluha lisovacího zařízení ovoce
Pracovník výroby hotových pokrmů
Pracovník výroby nálevů pro sterilovanou zeleninu a ovoce
Pracovník výroby ovocných koncentrátů
Pracovník výroby ovocných pomazánek
Lahůdkář
Pracovník výroby lahůdek
Pracovník výroby majonéz a omáček
Pracovník výroby rybích lahůdek
Lihovarník a likérník
Lihovarník
Likérník
Mlynář
Obsluha mlýnských strojů
Obsluha zařízení sil
Pracovník skladování, balení a expedice mlýnských výrobků
Obsluha strojů a zařízení pro výrobu potravin
Pivovarník a sladovník
Pracovník příjmu surovin pro výrobu potravin
Pracovník skladování a distribuce potravin
Pracovník výroby potravin
Pekař
Pracovník výroby chleba a běžného pečiva
Pracovník výroby jemného pečiva
Pracovník výroby knedlíků
Pracovník výroby perníků
Pracovník výroby těstovin
Pracovník výroby trvanlivého pečiva
Pracovník pro řádné zacházení se zvířaty na porážkách
Pracovník pro řádné zacházení s malými jatečnými zvířaty na porážkách
Pracovník pro řádné zacházení s velkými jatečnými zvířaty na porážkách
Pracovník výroby mléčných produktů
Mlékař
Sýrař
Řezník a uzenář
Pracovník balení a expedice masa, drůbežího masa, králíků, zvěřiny a výrobků z nich
Pracovník bourárny
Pracovník ošetření jatečně upravených těl jatečných zvířat a vedlejších jatečných produktů
Pracovník porážky a konečné úpravy těl jatečných zvířat
Pracovník přepravy a ustájení jatečných zvířat
Pracovník výroby konzerv
Pracovník výroby masných výrobků a drůbežích masných výrobků
Prodejce výsekového masa, masných výrobků, drůbežího masa, drůbežích výrobků, králíků, zvěřiny a ryb
Zpracovatel živočišných tuků
Vinař
?Kvalifikační úroveň NSP 2 
Potravinářský a krmivářský dělník
Krmivářský dělník
Potravinářský dělník
Pracovník porážky, jatečné úpravy a porcování drůbeže
Pracovník porážky, jatečné úpravy a porcování králíků
?Kvalifikační úroveň NSP 1 
Pomocný pracovník v potravinářství a krmivářství
Pomocný pracovník v krmivářství
Pomocný pracovník v potravinářství

Zelena vlajka Zelená vlaječka označuje pozice, které byly projednány se zástupci zaměstnavatelů, odborníky z trhu práce a schváleny MPSV ČR.

Cervena vlajka Červená vlaječka označuje regulované povolání.

Operační program lidské zdroje a zaměstnanost